Bach van Tran
Som køkkenassistent i militæret i Vietnam lærte jeg basis principperne i at lave mad. En af grund-reglerne var, at vi altid skulle bruge friske råvarer for at maden smagte bedst. Den regel følger jeg stadig.
Da jeg kom til Danmark mødte jeg 4 landsmænd som drev restauranter i København. De lærte mig lidt om mere madlavning og lidt om hvordan man driver en restaurant.
Alle vores retter laves altid helt fra bunden og altid med friske råvarer. Da vores inspiration hovedsageligt kommer fra det vietnamesiske køkken bruger vi også mange krydderrier for at give maden en endnu bedre smag.
Med en stor bred menu kan vi opfylde de fleste gæsters ønsker
Bach Tran og Giang thi Le
Siden 1995 har vi tilberedt og serveret vores specialiteter til mange gæster. Udover vores stamgæster besøger mange turister os, i den varme halvdel af året.
Der er nu heller ikke noget bedre end at sidde ude i gården en varm sommer dag og nyde en kold øl til en af vores friske retter.